Fes del convit un art efímer que perduri en el record

dilluns, 13 de febrer del 2012

Tiramissú

Foto: recetascocina.net
INGREDIENTS:
  • 200 gr mascarpone
  • 200 ml nata per muntar
  • 4 cullerades de sucre
  • 10 melindros
  • 200 ml cafè ensucrat al gust
  • Un xarrup de cognac o ron
  • Cacau en pols
PREPARACIÓ:

Muntar la nata amb dues cullerades soperes de sucre, afegir el mascarpone al que prèviament l'haurem barrejat amb les altres dues cullerades de sucre. Reservar.
Fer el cafè, endolcir-lo i afegir el xarrup de cognac o ron (el que més us agradi) i mullar amb ell tots els melindros.
En un motlle rectangular anar alternant una capa de mascarpone i nata, una de melindros al cafè.
Fer el dia abans perquè cualli bé.
Desmotllar abans de servir i empolvar amb el cacau en pols.
Si es prefereix es pot desfer una mica de xocolata (70%) al bany maria i fer un llit o vessar per damunt el tiramissú.
També es pot servir en porcions individuals dins un got, o una copa de martini.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada