Fes del convit un art efímer que perduri en el record

dilluns, 13 de febrer del 2012

Llobarro salvatge al forn

Foto: lacocinadecristina.blogspot.com
INGREDIENTS (4 persones):
  • 4 filets de llobarro salvatge
  • 3 patates
  • 2 cebes
  • 3 o 4 tomàquets pera (ben dolços)
  • Sal, pebre, sucre
  • Vi blanc per cuinar
  • Oli d'oliva i oli girasol
PREPARACIÓ:

Tallar les patates i les cebes a rodanxes ben fines, ficar en una paella oli d'oliva i oli de girasol i saltejar-les, quan quasi bé estan fetes tirar un raig de vi blanc i deixar uns minuts perquè s'evapori l'alcohol.
Passar a una safata de forn i afegir el tomàquet pelat i a rodanxes, a cada una ficarem un polsim de sal i un de sucre i al forn a 120º durant uns 15 minuts o fins que veiem que el tomàquet ja està mig desfet (indica que està cuit), ara és el moment de ficar els lloms o filets del llobarro ja salpebrat i deixar uns deu minuts. Llestos per servir!
(La foto no reprodueix el de la recepta, la propera us prometo fer fotos de tot!!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada