Fes del convit un art efímer que perduri en el record

dijous, 22 de desembre del 2011

Vestir la taula aquest Nadal. Quin és el teu estil?

Les propostes de taula que he dut aquest any a les xerrades que imparteixo de Parem taula i Nadal d'etiqueta són d'estils ben diferents:

Una de més clàssica, amb vermells i verds, ideal si hi ha petits a casa!
En detall: podem ficar un test petit amb una pinya dins en el que podem escriure el nom de cada comensal i així marcar els llocs on seuran, o també podem crear una mena de targeta amb cartolina de color marró, en aquest cas, en la que escriurem el nom en plata i lligarem una cinta de color grana, ideal per combinar amb la resta de decoració d'estil més aviat rústic.

En el centre he fusionat tradició i natura: pomes, maduixes i cacao (en aquest cas la poma i les maduixes no són naturals, però molt millor si ho són) amb pinyes, espelmes, boles i un ren.

Una altra opció, més sofisticada i glamourosa amb negre i vermell, en la que he substituit les espelmes dels canelobres per dues boles de Nadal, ideal per Cap d'Any!
I l'última, d'estil més sobri però molt elegant amb plata, nude i amb un toc de fucsia que alegra la taula.
En detall: un marc de plata en el que podem escriure una felicitació, el nom del comensal o fins i tot un missatge que vulguis fer arribar als teus convidats!

Espero haver-vos inspirat en la creació de les vostres taules.

BONES FESTES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada