Ingredients
- 1 paquet de pasta de full
- Mel
- 1 rajola de xocolata negra o amb llet
- Sucre en pols
- 1 ou
Elaboració
Tallem la pasta de full rodona, ens podem ajudar d´un plat.Pintem la pasta amb mel barrejada amb una mica d´aigua, molt poca.
Amb l´ajuda d´un talla-pizzes o ganivet afilat tallem la rodona en forma de triangles, del centre a fora, com si vulguessim repartir una pizza. Ens poden sortir 7 o 8 peces depent del tamany. Anem escalfant el forn a 180º.
Posem al centre de cada tros una pressa petita de xocolata, la que més ens agradi, i enrotllem el croissant de la punta mes exterior a la de dins, ja veureu que agafa forma de croissanet.
Pintem una mica els croissant amb l'ou batut i els posem al forn a dalt i a baix a 180º fins que veieu la pasta de full dauradeta. Quan estiguin freds, si li voleu donar més brillantor els pintem amb més aigua amb mel, i podeu posar sucre glass per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada