Fes del convit un art efímer que perduri en el record

dijous, 12 de maig del 2011

CURS PROTOCOL SOCIAL I HABILITATS INTERPERSONALS

Universitat d'Estiu (UdL)
19 al 22 juliol 2011
La Seu d'Urgell

Segons Andrés Pérez Ortega, pioner en Personal Branding a Espanya, “el teu valor com a professional ja no te’l dona un títol ni uns coneixements teòrics. El que et fa rellevant es la teva capacitat de satisfer necessitats i aportar solucions. L’important no es la professió si no la professionalitat”.

Partint d’aquesta premissa neix el curs de "Protocol social i habilitats interpersonals" en el que, com a docent, parlo de temes com el protocol social, la comunicació i la imatge.
Davant la homogeneïtat curricular i l’alt grau de competitivitat ens adonem que cal crear un forta imatge personal per poder destacar sobre la resta i no quedar en l’anonimat, posicionar-se en la ment dels altres i fer que ens necessitin i prefereixin.
Per crear, o gestionar millor dit, la nostra marca personal cal tenir ben clars els principis i valors, un saber ser i saber estar i una bona educació social per saber-nos adaptar a cada situació i entorn.
Cal començar per conèixer-nos i autoavaluar-nos nosaltres mateixos, després ens fixarem uns objectius i a partir d’aquí cal donar-los a conèixer, cal comunicar-los.
Hem de saber que sempre comuniquem, encara que no diguem res, comuniquem amb la nostra manera de vestir, comuniquem amb la nostra manera de caminar, amb els gestos, l’expressió facial: tot això se’n diu comunicació no verbal, al llarg del curs aprendrem l’essencial de la comunicació no verbal.
Però també es important la verbal, la oratòria, la facilitat de relacionar-nos amb els demés, ja sigui mitjançant una conversa cara a cara, o per telèfon o per correu electrònic: veurem la comunicació verbal i la escrita.
Si ens incorporem en breu al món laboral, o volem redireccionar la nostra carrera professional, aprendrem com comportar-nos en una entrevista de treball, com redactar el nostre currículum i com redactar el nostre perfil a les xarxes socials.
Podrem comprovar que totes aquestes matèries son perfectament aplicables a l’empresa i que tal com gestionem una empresa podem gestionar-nos a nosaltres mateixos.




Inscripcions a partir de: 5 maig 2011
Preu: 40€
Preu matèria transversal: 44,08€
Per més info clica aquí
estiu@estiu.udl.cat 
973 703 390
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada