Fes del convit un art efímer que perduri en el record

dimarts, 5 de març de 2013

Secció de protocol i etiqueta a bekamaleona

Avui neix una nova secció a www.bekamaleona.com anomenada bekastyle amb la nostra col·laboradora i experta en protocol i organització d'esdeveniments Laura Sánchez.
Coco Chanel afirmava que la moda passa de moda, l'estil mai. A bekastyle, Laura Sánchez ens ensenyarà les pautes a seguir per estar fantàstiques en cada ocasió sense necessitat de fer grans desemborsaments. Des de bekamaleona li agraïm profundament la seva participació i experts consells.
L'article d'avui: Protocol i etiqueta. Per l'abril, esperem amb moltes ganes l'article de comunions.
Per les que encara no coneixeu el projecte, bekamaleona és una boutique online de roba i complements de segona mà per a dona i nens de primeres marques com Burberrys, Ralph Laurent, Tommy Hilfiger, Tous, Catimini i un llarg etcètera amb un descompte fins un 85% del preu original.
bekamaleona només trobaràs peces en perfecte estat ja que es fa un control exhaustiu dels articles abans de posar-los a la venda.
A més, estem compromesos amb projectes solidaris aportant 1 euro per cada comanda a una entitat en la que col·laborin les nostres usuàries i promovent la incorporació de persones amb discapacitat en el seu projecte. Així mateix, contribuiràs al consum responsable, una tendència que està en constant expansió a Espanya.
bekamaleona és un projecte online de recent creació que neix amb molta il·lusió, ganes de fer les coses de forma diferent i de millora constant.
Espero que us agradi i que ens retrobem a www.bekamaleona.com
Anna Rojas Puig
Directora

Pd. Ven el teu armari i aconsegueix uns ingressos extres
Els articles que trobaràs a bekamaleona són en dipòsit de particulars per la seva venda cuidadosament seleccionades i de la meva confiança que formen part del Bekaclub de proveïdores. Com a seguidores del blog de Laura Sánchez us invito a formar-ne part i aconseguir uns ingressos extres. Si hi esteu interessades, podeu enviar un correu a bekamaleona@bekamaleona.com amb les vostres dades i telèfon de contacte i em posaré en contacte el més aviat possible per explicar-vos les condicions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada