Fes del convit un art efímer que perduri en el record

dilluns, 21 de gener del 2013

Què portem si ens conviden?

Com a bon convidat és tot un detall dur alguna cosa com agraïment a la invitació que ens han fet, ja sigui a sopar, a dinar, un aniversari... 
Hem de pensar en alguna cosa petita, fer un regal massa ostentós està fora de lloc, a més de posar en un compromís a qui t'ha convidat ja que el pot condicionar si algun dia el convidem nosaltres. 
El més habitual és dur quelcom que acompanyi l'àpat: vi, cava, postres... 
En el cas del vi ens hauriem d'assabentar quin menú ens serviran per tal que aquell vi maridi a la perfecció, per tant, hem de tenir la suficient confiança com per preguntar-li als amfitrions i quedar amb ells que durem una ampolla de vi. D'aquesta manera també evitarem que ells hagin descorxat una ampolla i la nostra es quedi al "celler".
Si no volem preguntar-lis millor dur una ampolla de cava (o champagne francès segons els gustos i pressupost) ja que aquest pot servir durant l'àpat, i si més no, per les postres. A poder ser ja el durem a la temperatura adequada ja que es desaconsella ficar-lo al congelador. 
Si els nostres amfitrions no son de beure, millor optar per les postres. En aquest cas també haurem de quedar amb ells que serem nosaltres els que durem postres, ja que pot ser que s'hagin passat la tarda preparant-ne unes i ens trobem que no gaudirem ni d'un ni de l'altre. Jo aconsello millor uns bombons o xocolata, sempre es poden servir després de les postres acompanyant el cafè. 
També hi ha l'opció de les flors, si hi ha molt compromís i poca confiança, en aquest cas l'amfitriona haurà de posar-les en aigua i en un lloc visible. Recordeu, si sou parella incipient, no regalar mai roses grogues! signifiquen infidelitat!! (hi ha moltes webs que parlen del significat de les flors, si voleu reforçar algun missatge amb aquest, no està de més acompanyar-les d'una nota explicant-ho, no tothom coneix el significat). 
I per últim, si us conviden a una casa nova és bona idea dur algun detall per la casa, sempre d'acord a l'estil dels amfitrions. Si no una bona opció son unes copes, sempre Riedel, són les millors. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada