Fes del convit un art efímer que perduri en el record

dimecres, 24 de novembre del 2010

NIT DE FUTBOL

S’atansa un gran dia pels seguidors del futbol, tot ha d’estar enllestit, un no es pot despistar mentre estar davant el televisor!
Per això prepararem uns quants aperitius que servirem a la taula auxiliar, prop del sofà, per poder anar picant mentre gaudim del partit.
Aquests aperitius es poden acompanyar d’una cervesa ben fresqueta o d’una copa de vi.

Ametlles torrades amb cristalls de sal i pebre vermell fumat (Com fer-les a casa: agafarem les ametlles crues i les ficarem en una paella amb un rajolí d’oli, deixem que es vagin torrant, i quasi al final ficarem sal Maldon i el pebre vermell)
Broqueta de formatge (mozzarela de búfala o formatge feta), tomàquet sec en oli d’espècies, salmó marinat
Gotet de guacamole acompanyat de gamba vermella saltejada
Encurtits a l’oli (olives, cebes en vinagreta, pebrotets farcits de formatge de cabra...)
Assortit de formatges acompanyats de nous, panses i melmelada de figues
Assortit de pans (nous, espinacs, sèsam, llavors d’amapola,...) o de crakers
Embotits ibèrics amb pa de vidre sucat amb tomàquet
I per celebrar la victòria tindrem preparada una ampolla de cava ben fresc que servirem amb unes delícies de xocolata, músic o pastes de té.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada