Dissabte van venir a sopar el Xavi, la Mar, el Santi i la Elisabet; no sabiem si vi o cava, finalment cava, però quin? ja està! farem un maridatge amb dos caves de la terra i un champagne francès, els escollits: Gran Brut de Raimat, Gran Juvé y Camps, i Brut Premier de Louis Roederer.
Servim tres copes i a fer el tast amb cada plat, a veure quin s'hi adiu més. Veredicte final: increibles els tres!! tots tres maridaven a la perfecció, cadascun amb el seu caràcter, amb cada plat que vaig preparar per l'ocasió i que tot seguit us dic.
Menú:
- Aperitius:
- Tartaleta de formatge de cabra amb melmelada de bitxo
- Torrada de salmó amb ceba macerada
- Coca d'alfàbrega i pinyons
- Zamburinyes amb cruixent de porro
- Llobarro salvatge al forn
- Tiramisú
Tot exquisit com sempre, gràcies per aquesta vetllada. Tornarem segur, Xavi i Mar
ResponEliminaAixò està fet!
ResponEliminaGràcies a vosaltres per la vostra companyia.
Una abraçada