Foto: recetascocina.net |
- 200 gr mascarpone
- 200 ml nata per muntar
- 4 cullerades de sucre
- 10 melindros
- 200 ml cafè ensucrat al gust
- Un xarrup de cognac o ron
- Cacau en pols
Muntar la nata amb dues cullerades soperes de sucre, afegir el mascarpone al que prèviament l'haurem barrejat amb les altres dues cullerades de sucre. Reservar.
Fer el cafè, endolcir-lo i afegir el xarrup de cognac o ron (el que més us agradi) i mullar amb ell tots els melindros.
En un motlle rectangular anar alternant una capa de mascarpone i nata, una de melindros al cafè.
Fer el dia abans perquè cualli bé.
Desmotllar abans de servir i empolvar amb el cacau en pols.
Si es prefereix es pot desfer una mica de xocolata (70%) al bany maria i fer un llit o vessar per damunt el tiramissú.
També es pot servir en porcions individuals dins un got, o una copa de martini.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada