Foto: lacocinadecristina.blogspot.com |
- 4 filets de llobarro salvatge
- 3 patates
- 2 cebes
- 3 o 4 tomàquets pera (ben dolços)
- Sal, pebre, sucre
- Vi blanc per cuinar
- Oli d'oliva i oli girasol
Tallar les patates i les cebes a rodanxes ben fines, ficar en una paella oli d'oliva i oli de girasol i saltejar-les, quan quasi bé estan fetes tirar un raig de vi blanc i deixar uns minuts perquè s'evapori l'alcohol.
Passar a una safata de forn i afegir el tomàquet pelat i a rodanxes, a cada una ficarem un polsim de sal i un de sucre i al forn a 120º durant uns 15 minuts o fins que veiem que el tomàquet ja està mig desfet (indica que està cuit), ara és el moment de ficar els lloms o filets del llobarro ja salpebrat i deixar uns deu minuts. Llestos per servir!
(La foto no reprodueix el de la recepta, la propera us prometo fer fotos de tot!!)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada