Aquest any aprofitant l'avinentesa del curs que vaig fer fa pocs dies de cup cakes he fusionat pastisseria catalana amb el dolç americà per excel·lència, i ha sortit una mona de pa de pessic de xocolata, farcit de melmelada de gerds i butter cream de color rosa, una combinació excel·lent, us ho asseguro.
I si no vegeu vosaltres mateix@s
Ingredients:
- Biscuit de xocolata negra (jo prefereixo les receptes amb xocolata fondant, no en pols)
- 200gr melmelada de gerds
- 200ml aigua
- Butter cream (recepta de Claire's Bakery)
- 250gr mantega sense sal a temperatura ambient
- 2 cullerades de llet sencera a temperatura ambient
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla (líquid)
- 300gr sucre glas tamizat
- Colorant rosa de Wilton
- Gerds
- Virutes xocolata de color verd
- Un ou de pasqua de xocolata
Preparació:
Un cop el biscuit està fred el partim per la meitat i mullem la part de baix amb l'aigua que haurem calentat al foc amb una cullerada de melmelada de gerds. Farcir amb la resta de la melmelada. I mullar la part de dalt del biscuit de xocolata. Tancar.
Preparar el butter cream: ficar en un bol la mantega a daus, la llet, l'extracte de vainilla i la meitat del sucre, batre durant uns minuts amb la batedora de varilles. Anar afegint poc a poc la resta del sucre i per últim una punteta de colorant (amb un escuradents).
Cobrir el biscuit amb el butter cream, amb l'ajuda d'una espàtula l'esparcirem fins tapar-lo.
Agafar la mànega pastissera d'estrella i anar fent rosetons al voltant.
Decorar al gust amb els gerds. I pels cantons rebossar amb virutes de xocolata, en aquest cas de color verd.
Bona Pasqua!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada