- 150 gr fideus 0 (o 4 punys)
- 6 o 7 alls
- Pebre vermell dolç
- 500 ml de brou de peix ja preparat per fideuà (Aneto)
- Oli d'oliva
- All i oli
En una paella ficar un bon raig d'oli i a foc mig coure els alls sense pelar, quan estiguin una mica daurats afegir una cullerada sopera de pebre vermell dolç i remenar amb una cullera de fusta, aquest pas és una mica delicat i s'ha de fer ràpid perquè no se'ns cremi el pebre. Un cop remenat i els alls hagin agafat el color del pebre vermell afegir els fideus en cru, anar remenant fins que es daurin ben bé.
Afegir el brou de peix bullint i deixar coure uns 15 o 20 minuts.
Apagar el foc i deixar uns minuts tapat amb un drap de cotó, al destapar-los veurem que els fideus han pujat, això indica que estan al punt per menjar-se'ls!
Acompanyar amb all i oli al gust.
Fàcil i ràpid com us deia!
Fins la propera...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada