La nit va ser idíl·lica, amb l'escalfor del foc vam cuinar unes zamburinyes i un besuc a la brasa i ho vam acompanyar d'un dels millors caves de la nostra terra, un Raimat Gran Brut (Chardonnay i Pinot Noir); de postres vaig fer uns bombons de crema de xixona i nabius.
Zamburinyes a la brasa |
Bombons de xixona |
Un cop a casa em vaig ficar a treballar, com els podia fer? vaig començar per les branques més grans, en faria un a mode d'arbre, un arbre de pinyes, i aquest va ser el resultat:
El proper de color blau, aprofitant una corona que vaig comprar a Jardiland amb llaços de color blau, un test que tenia per casa i... moltes espelmes.
I per últim una altra versió del que vaig utilitzar a les jornades d'aquest any (veure post anterior) amb caixes color plata i utilitzant el fucsia per donar vida. Aquest queda adjudicat pel primer dia d'any, Sant Manel, el sant del meu pare.
I per últim, com va quedar la taula que vaig preparar a casa dels meus pares per Sant Esteve:
BONES FESTES!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada