INGREDIENTS:
- 10 motlles de xocolata negra
- 50 gr. crema de xixona
- 50 gr. de xocolata negra fondant
- Nabius
- Ametlles
PREPARACIÓ:
Els motlles o cassoletes de xocolata els compro ja fets, els podeu trobar en supermercats com Consum o Carrefour; es poden farcir de tot allò que ens vingui de gust, si no té la suficient consistència podem afegir una mica de xocolata calenta (negra, amb llet o blanca) per tal que a l'arrofredar-se se solidifiqui.
Això és el que vaig fer en aquest cas: primer vaig ficar mitja culleradeta de postre de la crema de xixona (creant així diferents textures) i damunt una barreja de la resta de la crema amb la xocolata desfeta al bany maria.
Per decorar vaig optar per ficar nabius en uns, ametlla sencera en d'altres i làmines d'ametlla en uns altres.
Espero que us agradin!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada