Aquesta nit és una gran nit, la revetlla de Sant Joan, una nit màgica en diuen, la més curta de l'any. Aigua, foc, bruixes i rituals es barregen amb la música, les coques, les fogueres i els petards. Més enllà dels seus orígens, mite o història, la revetlla de Sant Joan ens aporta encara avui una dosi d'il·lusió per donar la benvinguda de ple a l'estiu i les vacances.
Aquest matí m'he llevat decidida a comprar la coca de recapte i la dolça per aquesta nit i m'he dit, perquè no la fas tu la coca dolça? he obert l'ordinador i he teclejat: recepta coca de sant joan i al desplegable ja em sortia la paraula "fàcil", fins i tot el meu ordinador em coneix bé, sap que vaig directament a les fàcils i ràpides (je,je). Així que he clicat i la primera que he llegit m'ha semblat prou bé, us deixo aquí l'enllaç per si us animeu, a mi m'ha sortit força bona.
Li he donat un "toc" personal, he afegit a la segona massa una cullerada de licor d'anís i una altra de matafaluga ben trinxadeta.
Per damunt la coca he ficat crema pastissera*, sucre, pinyons i pell de taronja confitada.
I una cosa més...
l'he farcit de cabell d'àngel, tot plegat una diversitat d'ingredients que casen a la perfecció.
(*) en el proper post publicaré la recepta de la crema pastissera.
Bona revetlla!
T'ha quedat sensacional, quina diversitat d'ingredients. Té molt bona pinta.
ResponEliminaPetons
Gràcies, i com sempre fàcil de fer! Ptnts
EliminaLaura, que rico, me encanta la coca de sant joan y la versión que haces tiene que estar muy buena!! Besitos
ResponEliminaA mi también, la noche de Sant Joan disfruto con la cena, coca de recapte, coca dolça... ;) Besos
ResponElimina