Dimecres vaig trobar els 10 minuts i se'm va ocòrrer fer cuallades amb mel, tinc uns potets moníssims i els he d'aprofitar!
Us escric la recepta, veureu que fàcil!
INGREDIENTS
- 300 ml llet fresca sencera
- 200 ml crema de llet amb 30% de greix
- 1 sobre de cuajada
- Mel (al gust)
PREPARACIÓ
En un cassó calentar la llet i la crema a excepció d'una tassa de llet que reservem per disoldre el sobre de cuallada.
Quan arrena el bull retirar del foc i afegir la tassa de llet amb la cuallada i sense deixar de remenar ficar un altre cop foc suau fins que torni a arrencar el bull. Retirar del foc.
En el pots o en els gots on serviras la cuallada ficar una bona cullerada sopera de mel i damunt la cuallada.
Deixar refredar a la nevera.
Aquest cop ho vaig fer amb mel, i un parell amb galeta i melmelada de maduixa que també és una molt bona combinació. Si n'he d'escollir una? impossible, probeu i ja em direu.
Hola Laura!! descubrí tu blog y también descubrí que eres de Lleida!! yo estoy estrenando blog y te invito a que me visites y me sigas!!
ResponEliminaBesitos
Hola Melisa! He visitado tu blog! que cup cakes, que pinta! Compartimos gustos (el chocolate), aficiones (cocinar) y lugar de residencia. Un día montaremos un encuentro de blogueras lleidatanas;-)
ResponEliminaGracias por seguirme!
Un beso,
Laura